Webshop » Accessoires onderdelen » V-snaren scooters

V-snaren scooters

De V-snaar zorgt voor de overbrenging van vermogen tussen de variateur (ook wel vario genoemd) en de achterpoelies. Op de achterpoulies zit de koppeling geplaatst welke de krachten weer overbrengt naar de vertanding. Bij scooters met een elektromotor voor het achterwiel gebeurt de aandrijving van het achterwiel door een getande riem. Om een goede aandrijving te garanderen moeten de poelie, V-snaar/tandriem, en snaarspanning in orde zijn.

Hieronder staan de maten van de v-snaren. In de beschrijving van de v-snaar staat een lijst van de toepassingen. Controleer goed welke je nodig hebt.

Deze snaren zijn absolute topkwaliteit!

Mis je een snaar voor jouw model? Laat het weten en we voegen hem meteen toe aan de webshop.
    De V-snaar zorgt voor de overbrenging van vermogen tussen de variateur en de achterpoelies. V-snaren zijn in verschillende lengtes en breedtes leverbaar. Wanneer je een snelle scooter hebt en daardoor wat grip verliest bij de v-snaar of in sommige gevallen zelfs de v-snaar knapt dan is een andere V-snaar van bijvoorbeeld Malossi of Polini een uitkomst. Deze zijn versterkt, soms met gebruik van kevlar. Een kevlar v-riem is sterker en beter bestand tegen hoge temperaturen. Een nieuwe v-snaar voor je scooter doet wonderen en vervang je snaar op tijd want de kans bestaat dat de snaar knapt.