Sponsoring en goede doelen

Sponsoring en goede doelen, ons beleid
sponsorship
Regelmatig komt de vraag voorbij: "Willen jullie mij sponsoren?"
Wij willen hiermee graag wat duidelijkheid geven.

Wat verstaan we NIET onder sponsoring?

Iemand die een wereldreis gaat maken, en gratis banden hiervoor wil hebben, of een mooie uitlaat, in ruil voor reclame op de motor en eventueel in een reisverslag, is voor een sponsor niet interessant. Voor het bedrag dat wij hieraan uit zouden geven kunnen we heel gericht op Google adverteren met betere en meetbare resultaten. Dus niet alleen een andere sponsor-aanvraag is jouw concurrent, maar ook moet je voor een sponsor interessanter zijn dan Google advertenties.

Wat verstaan we wel onder sponsoring?
Waar moet een goede sponsoraanvraag aan voldoen?

Wat kan je van ons verwachten?

Goede doelen en giften
We ondersteunen jaarlijks enkele goede doelen (zoals de locale waterscouts), zonder dat daar een tegenprestatie tegenover staat. Er is in het budget geen ruimte voor meer of andere organisaties.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
We vinden dat elk bedrijf er naar moet streven een zo klein mogelijke fingerprint achter te laten. Dit doen wij onder andere door:

Sponsorovereenkomst met SJL Racing
Met ingang van eind februari 2018 hebben we een sponsorovereenkomst met de Belgische coureur Yannick Jacops van SJL Racing. Yannick rijdt internationaal, en voor zijn nieuwe Suzuki GSXR1000 van 2017 hebben we een Giannelli racing bochtenset zonder katalysator en Giannelli X-PRO demper beschikbaar gesteld.
sponsoring-bolski-uitlaatstore-sjl-racing