Remblokken remschijven

tsuboss-goedkope-bolski-ebc-brembo-galfer-braking-remblokken-remschijven-goedkoop
Klik hier om uw motormodel te kiezen en uw remblokken, remschijven of remschoenen uit te zoeken.

We leveren bovenstaande merken, vooral TsuBoss en EBC zijn onze meest verkochte merken, maar we leveren ook Brembo, Galfer, TRW en Braking. Deze laatste merken staan niet altijd in de webshop, neem svp even contact op in dat geval. Vooral Braking heeft vaak oversized remschijven en adapters voor supermoto.

Welke remblokken kopen?
Motoren staan bekend om een snelle acceleratie en een hoge snelheid. Goed werkende remmen zijn van cruciaal belang voor de veilige werking van een motorfiets. Remblokken gebruiken druk en wrijving om een voertuig te stoppen. Hierbij komt veel warmte vrij. Een goed begrip van de verschillende soorten motorfiets remblokken stelt motorfiets eigenaren in staat om de beste keuze te maken als het gaat om het selecteren van nieuwe remblokken op hun fiets.

Verschillende soorten remblokken
Remblokken zijn gemaakt op verschillende manieren en uit verschillende materialen. De meest voorkomende vormen van remblokken gebruikt op motorfietsen zijn gesinterde remblokken en organische remblokken.

Gesinterde remblokken
Gesinterd metaal remblokken zijn gemaakt met behulp van warmte en druk samen te smelten metaal en andere elementen van een remblok maken met een langere levensduur en betere prestaties warmte. Gesinterde remblokken presteren in zowel natte als droge omstandigheden. Gesinterde remmen produceren weinig stof en staan bekend als resistent tegen "brake fade ', dat is de vermindering van de remkracht die optreedt wanneer de remmen warm worden als gevolg van overmatige moeilijk stoppen. Gesinterde remblokken hebben de voorkeur voor veeleisende situaties, omdat ze zorgen voor een superieure remkracht. Remschijven slijten harder van gesinterde remblokken dan van organische remblokken. De betere remwerking moet érgens vandaan komen.

Organische / normale remblokken
Organische remblokken zijn gemaakt van een combinatie van materialen voor metalen en niet-metalen deeltjes en niet-asbest organische materialen, tezamen gebonden met een hoge sterkte polymeerhars omvatten. Organische remblokken zijn zachter dan gesinterde remblokken en daarom kan er meer remstof vrijkomen, en ze hebben vaak een iets kortere levensduur. Ze bieden een soepele, gecontroleerde remmen en produceren weinig slijtage op de remschijven.

Klik hier om uw motormodel te kiezen en uw remblokken, remschijven of remschoenen uit te zoeken.

Het merk EBC is al jaren een zeer bekend merk wat remtechniek betreft. Vooral in de autosport is EBC een van de grote merken. Voor motoren levert EBC gesinterde en organische remblokken van originele kwaliteit tot de hoogste kwaliteit sportremblokken voor race gebruik.

De EBC (FA) organische remblokken zijn de standaard vervangingsremblokken voor choppers en tourmotoren, maar ook voor de wat minder jonge sport motoren. De EBC HH (double H) serie is de sportievere remblokken en is de standaard vervangings-remblok voor jonge sportieve motoren, maar ook een goede keuze voor zware choppers en cruisers. de HH serie van EBC zijn ook uitermate geschikt voor hobbymatige circuitrijders en de EBC HH remblokjes presteren zeer goed in de regen!

De volgende stap zijn de EBC EPFA motorremblokken dit zijn dé sportieve remblokken voor straat en circuitgebruik. Omdat de EBC EPFA remblokken geen opwarmtijd nodig hebben zijn ze ook echt geschikt als rem-upgrade voor op straat! Veel circuit rijders zijn laaiend enthousiast over de EBC EPFA remblokken. Dit komt omdat de EBC EPFA motor remblokken wat harder bijten dan andere merken, maar de doseerbaarheid van de EBC EPFA remblokken blijft onder alle omstandigheden zeer goed.