Webshop » Olie poetsen smeren koelen » Motorreinigers en brandstoftoevoegingen » Profi Fuel-Max Benzine Systeem en Carburateur Reiniger 270 ml

Profi Fuel-Max Benzine Systeem en Carburateur Reiniger 270 ml

714.24.33 Profi Fuel-Max Benzine Systeem en Carburateur Reiniger 270 ml
714.24.33 Profi Fuel-Max Benzine Systeem en Carburateur Reiniger 270 ml

€ 14,95 inclusief BTW

Beschikbaar

Aantal  
714.24.33 - Profi Fuel-Max Benzine Systeem en Carburateur Reiniger 270 ml, de tegenhanger van FORTÉ MOTO POWER II, maar veel aantrekkelijker in prijs.

Tijdens de winterstalling van je motor (of andere langere perioden dat de motor stil staat) is de kans aanwezig dat er in het brandstofsysteem (zowel bij carburateur- en injectiemotoren) residuopbouw of oxidatie ontstaat. Als gevolg hiervan kan je motor slechter starten, onregelmatig(er) lopen of een slechte gasresponse hebben. Het correct afstellen (synchroniseren) van je carburateurs is niet meer mogelijk.

Met het gebruik van Profi Fuel Max is het probleem in de meeste gevallen binnen een paar kilometer rijden opgelost. Eventuele achtergebleven condensatie in je tank wordt door het gebruik van Profi Fuel Max uit het benzinesyteem gehaald tijdens het rijden. Hierdoor is het niet meer nodig om dure reparaties uit te voeren zoals het demonteren en reinigen van tank en/of carburateurs.

Natuurlijk kan Profi Fuel Max ook gebruikt worden als je motor geen problemen heeft maar als preventief middel om eventuele problemen met het brandstofsysteem uit te sluiten.

Bij gebruik voor een langere stallingsperiode voorkomt deze brandstofsysteem- en carburateurreiniger het verdrogen en het aan de carburateurwand hechten van brandstofbestanddelen. Probleemloos starten in de lente dus!

-Ook geschikt als preventief benzine-additief bij dagelijks en regelmatig gebruik.
-Giet Profi Fuel Max (in de juiste dosering) in de tank.
-Reinigt het benzinesysteem.
-Voorkomt plakkende vlotters.
-Verbeterde koude start.
-Voorkomt corrosie opbouw tijdens de stalling.
-Binnen enkele kilometers merkbaar betere loopeigenschappen van het blok.
-Busje met een inhoud van 270ml goed voor 3 gebruiken!!

Gerelateerde producten