Webshop » Kies eerst je motor » Kymco » Kymco Xciting 250 » Olieabsorptiedoeken oliedoeken extra absorberend 5 stuks 41x51 cm

Olieabsorptiedoeken oliedoeken extra absorberend 5 stuks 41x51 cm

OCS200_505 Olieabsorptiedoeken oliedoeken extra absorberend 5 stuks 41x51 cm

€ 4,95 inclusief BTW

Levertijd 2-3 werkdagen

Artikelnummer OCS005

Extra absorberende absorptiedoeken. Deze oliedoeken nemen alleen olie op en geen water. Ideaal om binnen of buiten onder je motor of auto te leggen als hij wel eens een drupje verliest. Ook om lekkage op te vangen of op te ruimen bij oliewissel. Elke doek kan maar liefst 1,16 liter olie opvangen. Geleverd per 5 stuks.

Deze Premium Oil Only doeken hebben een los gestapeld weefsel dat een efficiënt groot oppervlakte heeft. De vezels stoten water af en blijven drijven op het water. De vezels absorberen alleen olie en andere koolwaterstoffen en geen water, zelfs bij regenweer. Absorptie begint onmiddellijk bij aanraking met olie en andere koolwaterstoffen. Oil Only doeken zijn wit, zodat het gemakkelijk te zien is wanneer deze volledig verzadigd zijn. Zelfs als de matten volledig verzadigd zijn, blijven de matten drijven op het water.

Ideale oplossing voor het indammen en absorberen van olie. Ideaal voor het verwijderen van verspilde olie en het tegenhouden ervan.

Gemaakt van 100% polypropyleen microvezels. Deze absorptiedoeken hebben een degelijke kwaliteit voor absorptie van olie producten. Deze goedkope absorptiedoeken, hebben voldoende sterkte en weinig gewicht. De oliedoeken absorberen enkel olie en producten op petroleumbasis – GEEN water. Voldoende sterkte voor veel voorkomende werkzaamheden. Hoge absorptie, nemen tot 24 keer hun eigen gewicht in olie, benzine, diesel, etc. op!

Deze olieabsorberende doeken zijn door zijn waterafstotende eigenschappen zowel binnen als buiten goed te gebruiken. De doeken absorberen alle koolwaterstoffen maar stoten water af waardoor ze ook goed op het water of bij regenachtige weersomstandigheden te gebruiken zijn. Elke doek is in staat maximaal 1,16L te absorberen en is daarmee het ideale reinigingsmiddel in garages, stallingen en werkplaatsen.

De universele absorptiedoeken hebben een speciale kwaliteit. De doeken hebben extra behandeling gehad van polypropyleenvezel waardoor ze olie en andere chemicaliën ook kunnen opnemen. Door de miljoenen kleine ruimtes tussen de vezels hebben de doeken een zeer hoge absorptiecapaciteit.

Met deze universele absorptiedoeken kunt u tegen lage kosten en op een efficiënte manier uw garage of stalling schoon en veilig houden.

Voor absorptie van alle vloeistoffen, zelfs de meest agressieve chemicaliën.