Webshop » Kies eerst je motor » MV Agusta » MV Agusta Brutale 990 » Vering Hyperpro FORK-KIT - progressieve voorvorkveren - 990 BRUTALE R 10-11

Vering Hyperpro FORK-KIT - progressieve voorvorkveren - 990 BRUTALE R 10-11

HYP-SP-MV09-SSA004-990BRUTALER Vering Hyperpro FORK-KIT - progressieve voorvorkveren - 990 BRUTALE R 10-11

€ 144,05 inclusief BTW

Levertijd 2-3 werkdagen

Artikelnummer: SP-MV09-SSA004
Motor: MV AGUSTA 990 BRUTALE R 10-11

Merk: HYPERPRO
Product: FORK-KIT - progressieve voorvorkveren

De FORK-KIT van Hyperpro bevat progressieve voorvorkveren voor de beste prestatie.
De kit bevat progressieve voorvorkveren, voorvorkolie en een handleiding met afstelgegevens.

Vering van Hyperpro zorgt voor een kortere remweg, betere balans en wegligging van de motor en dus een comfortabelere rit. De producten van Hyperpro zijn KBA/TÜV/GTU gekeurd. Alle kits bevatten specifieke informatie over de montage en de afstelling van de vering.

De progressieve voorvering werkt als volgt: hoe meer druk er toegepast wordt, hoe groter de weerstand wordt. Dit zorgt er voor dat de schokdemper de druk absorbeert voordat de slag bereikt wordt. De motorfiets wordt beter controleerbaar doordat de vering de klappen opvangt, in plaats van het wiel. Ook slijten uw banden hierdoor aanzienlijk minder. Wanneer er druk op de vering wordt uitgeoefend stijgt deze druk geleidelijk. Dit wordt "constante stijging" genoemd. Bij standaard (non-progressieve) vering is dit niet mogelijk. Hierdoor zal de veer bij aanvang makkelijk en comfortabel aanvoelen en bij verdere druk loopt de kracht van de veer geleidelijk op naar een stugge veer daar waar je een stugger veergedrag nodig hebt. Dit laatste voorkomt het doorslaan van de vering bij grote oneffenheden.

Link naar de website van Hyperpro