Webshop » Kies eerst je motor » Moto Morini » Moto Morini Corsaro 1200 » Remmen remblokken voorzijde EBC gesinterd EP - Moto Morini Corsaro 1200

Remmen remblokken voorzijde EBC gesinterd EP - Moto Morini Corsaro 1200

EBC-EPFA244HH-MotoMoriniCorsaro1200v Remmen remblokken voorzijde EBC gesinterd EP - Moto Morini Corsaro 1200

€ 46,00 inclusief BTW

Beschikbaar

Artikelnummer: EPFA244HH - voorzijde Moto Morini Corsaro 1200

Let op! Alleen voor de modellen: 2006-2016
Vergelijk a.u.b. met uw oude remblokken. Per remschijf heeft u één set remblokken nodig. Als u twee remschijven heeft, zijn er dus twee setjes remblokken nodig!

De Extreme Power gesinterde remblokken van EBC zijn gemaakt met de meest geavanceerde sinter techniek van de EBC fabriek in de VS. De remblokken zijn bovenal bedoeld voor racen, aangezien de remblokken het best werken wanneer deze zijn opgewarmd. De remblokken leveren dan wel een nog betere remprestatie dan normale gesinterde blokken bij hoge temperaturen. Het nieuwe materiaal heeft een optimale hitte cyclus, voelt beter aan de remhendel en garandeert een supersnelle afremming. Verder hebben de gesinterde remblokken een lange levensduur. Gesinterde remblokken van EBC presteren uitstekend in zowel natte als droge omstandigheden, produceren weinig stof en staan bekend als resistent tegen brake fade. Brake fade is de vermindering van de remkracht die optreedt wanneer de remmen warm worden als gevolg van overmatige moeilijk stoppen. De remblokken hebben de voorkeur voor veeleisende situaties, omdat ze zorgen voor een superieure remkracht die zowel stil als soepel is. Alle EBC remblokken voldoen aan de strenge Duitse TUV-eisen.