Delkevic uitlaten, uitlaatbochten

Uitlaatstore importeert al jarenlang Delkevic uitlaten voor klanten in Nederland, Belgiƫ en Duitsland. Een Delkevic uitlaat staat bekend om de goede kwaliteit en de nette afwerking. Bochtensets van Delkevic hebben een levenslange garantie tegen doorroesten. Uitlaatstore krijgt 2 tot 3 keer per week verse voorraad aangeleverd vanuit het Verenigd Koninkrijk. Normaal gesproken, als het niet op voorraad is, hebben we het binnen een paar werkdagen in huis.

De uitlaten van Delkevic hebben geen e-keur. Bepaalde modellen hebben wel "Britse e-keur / BSAU", maar die is niet geldig in het vasteland van Europa. De dempers van 450 mm zijn echter geen lawaaipijpen en hiermee valt u niet negatief op. De dempers zijn voorzien van een db-killer. Het is vaak ook mogelijk een stillere db-killer te monteren in de uitlaat.

delkevic-uitlaat-bmw-s1000rr

Van de meeste dempers hebben we een voorbeeld in de shop. Mocht je eerst een demper willen bekijken voordat je hem bestelt aan de balie of in de webshop, dan kan dat natuurlijk.

Titanium X-Oval uitlaten van Delkevic
Eind 2018 kwam Delkevic met iets nieuws: Titanium dempers, met een hele moderne vormgeving. Mooi, goed, en niet duur, vergeleken met andere uitlaatmerken.
delkevic-x-oval-titanium-uitlaat-demper