HANDELSONDERNEMING BOLSKI

 

 
 
 
 

MIVV uitlaten
Uitlaten voor motoren en scooters. Zoek je een sportuitlaat of vervangingsuitlaat / demper voor je BMW, Yamaha, Ducati, Aprilia, Beta, Honda, Husqvarna, Kawasaki, KTM, Kymco, Moto Guzzi, Peugeot, Vespa, Piaggio, Suzuki of Triumph, dan is MIVV een goede keus. Gunstig geprijsd en een brute uitstraling.

Service en garantie:
MIVV geeft een vol jaar fabrieksgarantie. Na aankoop krijgt u een "Warranty code" waarmee u zich op de website van MIVV als koper/eigenaar kunt registreren. Bolski levert ook service en garantie op MIVV uitlaten. Ook na aankoop van uw MIVV uitlaat kunt u terecht met vragen. Ook voor losse onderdelen, een db-killer of vervanging van een los onderdeel na een schuiver.

Uw uitlaat uitzoeken kan op 2 manieren.

Manier 1:
Op de website van de fabrikant vindt u een uitgebreide zoekfunctie om te bepalen welk model bij uw motor past:

Vaak ziet u meerdere uitlaten van MIVV die passen op uw motor. Het zijn dan vaak diverse varianten zoals aluminium, RVS, carbon of titanium. Helaas stelt MIVV niet altijd van alle modellen foto's beschikbaar. Vraag er naar, soms hebben wij foto's van klanten, aan wie we eerder een MIVV uitlaat geleverd hebben.

Manier 2:
Alle MIVV uitlaten staan in de webshop. Zoek uw motor op en zie wat er leverbaar is. Sommige modellen kunt u de volgende dag al in huis hebben, maar als het niet op voorraad is, kunnen we het in 3 weken leveren.

Heeft u ergens anders een betere prijs gekregen, inclusief verzendkosten? Bolski probeert die prijs te verslaan!

Montage van de uitlaten

Montage van uitlaten is niet moeilijk. De fabrikant levert een duidelijke handleiding en het wijst zichzelf. Als u enigszins ervaren bent, rustig en zorgvuldig werkt en goed gereedschap heeft, is het niet moeilijk. Als u twijfelt, kunt u wellicht beter de hulp van een ervaren monteur inroepen.

 

  Copyright Bolski 2016